No callarem (nosaltres tampoc)!

Sabem que la repressió que estem vivint en aquests últims anys ni és acceptable ni digna d’una suposada democràcia moderna i madura. La condemna de Valtonyc ens obliga a fer un crit urgent i contundent de rebuig i en defensa de la llibertat d’expressió, aquest concepte que es va defensar durant la dictadura criminal de Franco, després en la cada cop menys modèlica transició i que ara sembla que hem de tornar a enlairar.

Los borbones son unos ladrones, puters i aliats de crims i negocis de guerra (entre tantíssimes coses més), és ben sabut per tothom. La reialesa és una institució caduca, anacrònica, no entenem com encara ara la llei pot defensar-la davant la lliure expressió del poble en contra seva. La família reial és l’estampa de tot allò que el feminisme qüestiona: l’abús de poder, la dona submisa relegada a dona de companyia, l’heteronormativitat, el classisme… en definitiva, la representació més clara del patriarcat i per tant nosaltres volem els Borbons a l’atur, com ho està gairebé el 40% del nostre jovent.

Per contra però han aparegut algunes veus que lluitant en defensa de la llibertat d’expressió no han pogut deixar de comportar-se com uns autèntics senyoros™ i carregar fort contra la suposada “censura feminista” (TACHAAAAAAN!). Així, sense cap escrúpol, que sí, que tots defensem la llibertat d’expressió però després les feministes no paren de capar (mai millor dit) les nostres grans obres de genis creadors i qüestionar els nostres continguts. Les defensores del #metoo són unes puritanes, ja no es pot parlar de res que tot és masclista… blablablà.

Ja sabem que és gairebé inevitable que darrere de cada acció feminista apareguin milers d’homes sense cap formació ni experiència en la matèria que creuen que han descobert la sopa d’all i que et qüestionen automàticament sense ni tan sols fer una petita reflexió prèvia. Us tenim força calats, a més, us repetiu més que l’allioli. Però ara a sobre la moda és que a cada protesta, si podem, hi colem que les feministes mucho lirili i poco lerele. Qualsevol ocasió és bona per desacreditar-nos. Mireu, prou. 

Quan nosaltres denunciem que certs continguts ja no haurien d’aparéixer en un escenari ho fem des de la perifèria, des del marge del discurs hegemònic. Això ha de quedar claríssim: la veu feminista no és el discurs normatiu, és la veu antisistema, de rebuig del discurs patriarcal que ens heu venut com a regla. Per tant, com nosaltres no fem les lleis ni tenim el poder econòmic ni d’incidència social, no podem censurar. Censura el patriarcat al silenciar les veus de les dones durant tota la història, negant-nos l’educació, el dret a vot o l’emancipació econòmica. Censureu els homes quan decidiu a partir de les vostres institucions -creades a imatge i semblança vostre – com ens hem de comportar, parlar, follar, estimar, utilitzar els nostres cossos, vestir-nos… nosaltres l’única cosa que fem és aixecar la veu contra l’opressió, deixar clar que el que per a vosaltres, homes, és una cosa inofensiva per a nosaltres és una condemna més. El que a vosaltres us ajuda a mantenir privilegis a nosaltres ens ofega.

I quan un raper, una cantant, un titellaire o una tuitaire denuncien aquesta opressió, també ho fan des de la perifèria com a única manera de fer escac al poder. Única perquè quan les suposades vies de queixa i demanda que ens proposa la justícia i la llei resulten corrompudes pel mateix sistema deixen de ser eines d’alliberament i passen a ser eines de repressió.

Per tant heu de saber que ho seguirem fent, seguirem denunciant els vostres comportaments masclistes, homòfobs, racistes, xenòfobs, d’apologia del feixisme… des dels marges i des de les plataformes que tinguem a l’abast fins aconseguir viure en un món que no ens sigui hostil. No ens fareu callar ni ens fareu creure que qui pateix la nostra opressió sou vosaltres.

 

LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ! FORA EL BORBÓ I ENDERROQUEM EL PATRIARCAT!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s